25 januari 2019

Hallo,

Ik ben Michelle Pet ik ben 18 jaar en ik zit in de 4e klas van de middelbare school. Van school moest ik een half jaar lang 3 dagen per week stagelopen. Aangezien ik later heel graag iets met paarden wil gaan doen, leek het mij leuk om op een manage stage te gaan lopen.

Dit wilde ik dan ook graag doen op Country Stables, zodat ik nog meer kon gaan leren hoe het op een manage werkt en wat er allemaal gedaan moet worden.

 

Toen mijn stage begon heeft het team de eerste dagen veel uitlegt hoe het hier werkt en hoe de dag in zijn werking gaat. Ik heb van alles gedaan :

  • paarden naar de paddock of naar de wei brengen
  • de stallen uitmesten
  • paarden eten geven
  • gedeelte administratie
  • meer uitleg over de discipline western rijden
  • uitleg van de gedragingen van de paarden
  • verzorging van de paarden
  • controleren van de paarden, of het paard niet ziek lijkt of een verwonding etc. heeft

Hoe meer ik alles door had hoe meer ik mocht doen. Ook ben ik geholpen met grondwerk met de paarden, omdat ik daar nog niet zo veel van afwist en ik daar graag meer over wilde weten.

Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad met het team van Country Stables! Iedereen is super aardig en helpen je enorm. Ik heb een onwijs leuke maar ook leerzame stage gehad! Als je nog een leuke maar ook leerzame stage zoekt in de paarden met een gezellig team en onwijs leuke paarden raadt ik het zeker aan om op Country Stables stage te gaan lopen!!

Categorie: stalmedewerker