De beste manege

in de randstad

Country Stables in Wassenaar is de stal waar u en uw paard zich meteen thuis voelen. Onze landelijke gelegen stal biedt u een oase van rust in de randstad.

Ook kunt u bij ons westernles krijgen op een van onze lespaarden. Bekijk hier onze faciliteiten of mogelijkheden voor pensionstalling. Recentelijk is Country Stables aangesloten bij de FNRS en beoordeeld tot een 3 sterren pensionstal!

Voordelen

Waarom u voor ons kiest

Kom bij ons langs voor rijlessen of om uw paard te stallen op onze landelijk gelegen, ruime stal en geniet van onze mooie rustgevende locatie. Een oase van rust in de randstad.

10

Lespaarden

25

stallen

8

Jaar ervaring

145

Leden

Country Stables

Huur de paardenbus

Uw paard(en) veilig vervoerd in onze comfortabele paardenbus. De paardenbus is uitstekend voor het vervoer van uw paard, pony of merrie. Veiligheid van uw paard staat voorop met onze Paardenbus. Bekijk hieronder de voordelen, tips, en mogelijkheden van de paardenbus!

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Nathalie Wijngaart
,,

Hele leuke mensen, goede sfeer en er word goed les gegeven kom er al jaren.

Sharon Rosalynn
,,

Gezellige sfeer, leuke lessen en fijne lespaarden die in ruim opgestrooide buitenboxen staan. Hier blijf ik nog jaren lessen!

Daphne Koot
,,

Als je de beste verzorging voor je paard wilt dan moet je hier zeker komen kijken. Fantastische faciliteiten en in de zomer ieder paard zijn eigen stukje wei. Sta hier al een aantal jaar en wil er niet meer weg!

Country Stables

Certificaten

Aangesloten bij branchevereniging: Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra, 3 sterren onderscheiding pensionstal en in het bezit van stichting veilige paardensport certificaat.